Almas og Fridas mormor

søndag den 26. oktober 2014

Scheepjes CAL hækle-along

Jeg har meldt mig til Scheepjes CAL 2014. Det er en hækle-along som er arrangeret af Wink, som har bloggen A Creative Being, som jeg har fulgt længe. Hun har designet 10 store granny-firkanter og det hollandske firma Scheepjeswol sælger en pakke bomuldsgarn der passer til projektet, på 26 nøgler til god pris. På Facebook kører en gruppe, hvor der udveksles erfaringer og fots, gode råd og hjælp. Der er pt 5576 medlemmer fra hele verden og der kommer stadig flere.

Den store tilslutning fik desværre garnleverandøren på hælene og der har været 4 ugers forsinkelse, men nu har alle vist fået deres garn.


Af den grund er jeg kommet langt bagefter. Fjerde uges firkant er lagt frem nu, så det er om at klø på for at hækle 6 stk af hver uges mønster.

Jeg synes det er meget fine opskrifter på fine firkanter og det er umådeligt sjovt at følge med på Facebook. Min Facebook gløder, som var jeg teenager.

Jeg har hæklet alle 6 fra uge 1:
 
men kun en fra uge 2:
 
 
og 1 fra uge 3:
 
 
Jeg kan ikke lade være med at kaste mig over den nye opskrift om fredagen og det er nyttigt at kunne følge med på Facebook, især når det er en svær opskrift. Der går ikke lang tid før de sejeste hæklere kan hjælpe med billeder og diagrammer. Derfor kan jeg også vise uge 4:


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar