Almas og Fridas mormor

lørdag den 26. november 2011

Du godeste, et arbejde

Hold da op hvor jeg har klokket i det! Mega-meget!

Forleden ville jeg rydde op i alle fotografierne på min smartphone. Fint nok, men da jeg så kiggede på min blog VAR ALLE BILLEDER VÆK og erstattet af sådan én:


Stor panik, higede og søgte i Blogger-hjælp osv osv indtil det langsomt gik op for mig at af en eller anden mystisk grund var der sket det at bloggen tog billederne fra min smartphone og ikke fra min computer. Der var blevet lavet en automatisk synkronisering uden jeg opdagede det. Sådan tror jeg det hænger sammen, er dog ikke helt sikker.

Jeg har ikke kunnet finde anden metode at genoprette bloggen på end ved møjsommeligt AT UDSKIFTE HVERT ENKELT BILLEDE i de 114 indlæg den består af! Jeg kan godt love jer at det er et arbejde, der tager tid! Lige nu er jeg ca. halvvejs. Heldigvis er jeg lidt skidtmads og orker ikke andet end at sidde i sofaen med min bærbare og lægge billeder ind..... En anden god ting er at jeg får ryddet op i min fotosamling, men suk!

3 kommentarer:

 1. kære Anne

  Jeg tænkte det godt på det den anden dag da jeg linkede til dig ( og garnet) men ville ikke gøre dig ked af det :o( ... jeg har selv gjort noget lignende men heldigvis nåede jeg ikke at slette så mange ....
  rigitg ærgeligt .....
  go bedring og go arbejdslyst ....
  knus♥

  SvarSlet
 2. Årh nej, hvor ærgerligt :o(
  Rigtig god bedring og god arbejdslyst med billederne :o)

  Kh. Irene

  SvarSlet
 3. Kære Marianne og Irene.
  Tusind tak for jeres gode ønsker!
  kh Anne

  SvarSlet