Almas og Fridas mormor

mandag den 1. august 2011

Pude nr. 4, hæklet

Så blev den 4. pude i mit pudeprojekt færdig. Den er hæklet i granny stripes i de samme æblestolefarver som pude nr. 3.
Her er de fire puder samlet:
- så mangler kun pude nr. 5 som er den broderede, og det har temmelig lange udsigter, for broderi tager sandelig tid!

Lidt teknik: Når jeg hækler granny stripes-hækling, så hækler jeg de små 3-stangmasker-grupper efter hinanden uden 1 lm imellem. Så vidt jeg kan se i mange blogs, så er det vist ikke så almindeligt. Jeg vil gerne have et mere lukket udtryk, med mindre huller i mellemrummene, og det synes jeg man får hvis man undlader luftmasken.

4 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig flotte puder i smukke farver du laver. Jeg hækler heller ikke en luftmaske imellem de tre stangmasker når jeg laver min granny stripes. Jeg har lige lært at hækle det, via en video på You tube. Jeg undrede mig faktisk, da jeg så det, for jeg var da sikker på, at der skulle en luftmaske imellem ligesom i oldemorfirkanter.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Det bliver flottere og flottere med din pudesamling. Mønstrene er meget mere hamoniske sammen end jeg havde troet. Jeg ville aldrig have prøvet, men kan godt se man bare skal kaste sig ud i det

  SvarSlet
 3. Trillemus: Tak. Måske har jeg i virkeligheden rod i betegnelserne, måske er det i virkeligheden en oldemorfirkant-pude jeg har lavet. Jeg må lede efter definitionerne :)

  fletogsjov: Tak. Jeg er også helt forbavset selv, dels over virkningen, dels over at jeg turde, for jeg er opdraget med at man aldrig satte to mønstrede ting sammen :) Det er jo godt at man kan udvikle sig...

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare godt ud, når man ser alle puderne samlet. De spiller godt sammen, hvilket leder mig hen til, at du har vundet en give away hos mig;o)
  Vh. Louise

  SvarSlet