Almas og Fridas mormor

fredag den 15. juli 2011

Dukkevogn

I søndags, da vejret stadig sagde sommer, fandt jeg min datters gamle dukkevogn frem. Den er fra 1975 og må vel siges at være retro, gult stel og brunt fløjl.
Alma var straks begejstret:


Den er jo lidt stor til hende, så hun fandt hurtigt ud af at hun jo også kunne sidde i den selv og så må morfar give en tur:


Det fine brune sengetøj, som jeg syede den gang, er stadig i fin stand:

6 kommentarer:

 1. Åhhh den er SÅ fin!!! Jeg havde en magen til som barn! Den står i vores værksted, og trænger virkelig til en kærlig hånd. Remmene er sprunget og stellet lidt rustent! En dag må jeg have den fundet frem og sat i stand!!

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn! Jeg købte min første barnevogn i 75 - flot Odder-vogn netop i brun fløjl! Den havde dog blankt stel.
  Jeg synes, det er fantastisk, at dukkevognen er blevet gemt og er i så fin stand og nu kan glæde barnebarnet også. Der er en helt særlig glæde ved at finde børnenes gamle legesager frem og se børnebørnene lege med dem, synes jeg.

  Randi

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin. Jeg husker også at have haft en der lignede den meget, men den er desværre ikke blevet gemt. Man bliver jo helt nostalgisk :o)

  SvarSlet
 4. Tak for turen tilbage til barndommens gade !!

  SvarSlet
 5. Sikke en fin barnevogn til Alma, det ser ud til at hun er til dukker, da hun var på besøg her, fandt hun også ud af at det var klapvognen der skulle køres med. Så fik elefanten en køretur. Igen søde billeder med Alma og også med morfar. Knus

  SvarSlet
 6. Hold op, hvor er den flot!!! :-D Der var Alma godt nok heldig, at du lige kunne finde sådan en guldklump frem fra gemmerne... :-) Hun ser også meget begejstret ud. Hehe...
  KH. Marie

  SvarSlet